• October 6, 2021
  • tarun@micropixel.co.in
  • 0

Hybrid Solutions is Honored to Extend our Congratulations to his Highness Sheikh KHALIFA BIN ZAYED AL NAHYAN President of the United Arab Emirates, his Highness Sheikh MOHAMMAD BIN RASHID AL MAKTOUM Vice President and Prime Minister of the United Arab Emirates and Ruler of Dubai and their Highness Members of the Supreme Council, Rulers of the Emirates and the people of United Arab Emirates on the occasion of THE UAE GOLDEN JUBILEE YEAR OF THE FIFTIETH.

Sincerely,
Akram Majed, CEO

 


تتقدم شركة هايبرد سوليوشنز بأسمى آيات التهنئة والتبريك إلى مقام صاحب السمو الشيخ خليفة بن زايد آل نهيان رئيس الدولة حفظه الله وإلى مقام صاحب السمو الشيخ محمد بن راشد آل مكتوم نائب رئيس الدولة رئيس مجلس الوزراء حاكم دبي رعاه الله وإلى إخوانهما أصحاب السمو والشيوخ أعضاء المجلس الأعلى للإتحاد حكّام الإمارات وإلى شعب دولة الإمارات العربية المتحدة بمناسبة اليوبيل الذهبي لدولة الإمارات – عام الخمسين

المدير التنفيذي،
أكرم ماجد