Hybrid Solutions |  VertexFX Best Forex Turn-Key Auto Trading Platform
Hybrid Solutions
  • October 28, 2020
  • amna hijjawi
  • 0

Hello,

We would like to draw to your attention that our Jordan Offices’ Customer Service and Accounting teams will not be available on Thursday, October 29, 2020 due to the national holiday of Prophet Mohammed birthday. The team shall return back to serve you on Friday, October 30, 2020 on-wards.

Our Support team will continue serving you as usual.


مرحباً

نودُّ أن نحيطكم علماً بأن فريقي خدمة العملاء و المحاسبة في مكاتبنا في عمان ، الأردن لن يكونا متواجدين يوم الخميس، الموافق التاسع والعشرون من شهر اكتوبر بمناسبة المولد النبوي الشريف على أن يعود العمل يوم الجمعة، الثلاثون من الشهر نفسه. فريق الدعم الفني سيبقى في خدمتكم كالمعتاد وفي أوقاته الرسميه

شاكرين لكم حسن تعاونكم و كل عام و أنتم بخير.