Hybrid Solutions |  VertexFX Best Forex Turn-Key Auto Trading Platform
Eid Mubarak
  • June 3, 2019
  • amna hijjawi
  • 0

We would like to send our greetings as Eid Ul-Fitr approaches. May Eid Ul-Fitr bring joy, peace and happiness to you and your family and may God accept your deeds.

 

We would also like to announce that our Jordan Offices’ Customer Service and Accounting teams will not be available from Tuesday, 4th of June 2019 until the end of Sunday, 9th June 2019. our Support team will continue serving you as usual.

عيـــد مبارك

نهنئكم بمناسبة حلول عيد الفطر السعيد أعاده الله عليكم وعلى عائلتكم بالخير و اليُمن و البركات و نسأل الله العلي القدير أن يتقبل طاعاتكم

نودُّ أن نحيطكم علماً بأن فريقي خدمة العملاء و المحاسبة في مكاتبنا في عمان ، الأردن لن تكونا متواجدين في فترة ما بين صباح الثلاثاء ، الرابع من الشهر الحالي الى مساء الأحد التاسع من الشهر نفسه ، فريق الدعم الفني سيبقى في خدمتكم كالمعتاد وفي أوقاته الرسميه